Kataloger

I idenyts store inspirationsunivers kan du læse kataloger fra nogle af landets største forhandlere af alt fra køkkener til havemøbler. Her kan du finde af inspiration til alt til huset og haven. Alle kataloger er sponsoreret.

Du kender det måske. Du skal investere i noget nyt til dit hjem og vandrer febrilsk rundt i forskellige butikker for at samle inspiration.

Måske du endda får et katalog med hjem, som du kan bladre lidt i derhjemme. Det kan være en til tider givende, men altid tidskrævende proces at blive klogere på alle de nyeste ting til hus og have.

Bliv inspireret med lækre kataloger

Derfor har vi gjort det meget nemmere. I idenyts nye, store inspirationsunivers finder du de smukkeste digitale kataloger fra et væld af velrenommerede firmaer indenfor alt hvad husejerens hjerte begærer.

Her finder du alle de glittede kataloger lige til at bladre i og sammenligne med konkurrentens.

Stort udvalg

I skrivende stund breder katalogerne sig i ikke mindre end 24 forskellige kategorier, hvor du kan finde mindst ét katalog og ofte mange flere. Og vi udvider hele tiden udvalget.

I kategorien Inspirationskataloger på idenyt.dk kan du let finde de nyeste kataloger fra dine favoritforhandlere og danne dig et overblik over markedet inden du skal ud og købe nyt.

Mosaikhjørnet

Mosaikhjørnet

Lad dig inspirere af et stort sortiment af fliser i tidens flisetrends. Find smukke former, farver og mønstre, der giver…

Se video Youtube
Willab Garden

Willab Garden

Willab Gardens sortiment vokser hele tiden – her kan du se de nyeste muligheder for udestuer og drivhuse.

Svedbergs

Svedbergs

Få tips til, hvad du kan overveje for at gøre livet på badeværelset både lettere og smukkere.

Se video Youtube Se video Youtube
HusCompagniet

HusCompagniet

Den bedste grund til at bygge eget hus er, at I kan få det nøjagtigt, som I vil have det.…

Se video Youtube
JKE Design

JKE Design

Nordisk design og godt håndværk. JKE skaber smukke, stilrene køkkener i gode materialer, med høj håndværksmæssig kvalitet og stilrent…