Test din viden om græskar og vind entré og turpas til Halloween i Tivoli

KONKURRENCEN ER SLUT | De pynter flot foran hoveddøren og er velegnede til madlavning. Det er sæson for græskar, og nu kan du teste din viden om den smukke efterårsplante og vinde 4 billetter til Halloween i Tivoli inkl. turpas.
Uhyggelig zombie

Foto: Tivoli

Når Tivoli den 14. oktober slår dørene op til Halloween i Tivoli er der pyntet op med ikke mindre end 22.100 forskellige græskar med en samlet vægt på ca. 65.000 kilo.

En del af græskarene er da også af den rigtig store slags – igen i år afholdes der nemlig DM i Kæmpegræskar den 16. oktober klokken 11.30. Det er en årligt tilbagevendende tradition, og sidste år satte vinderen nordisk rekord.

Den rekord og mange andre græskar-reletarede spørgsmål kan du teste din viden om i vores store græskarquiz, hvor to heldige deltagere vinder adgang til Halloween i Tivoli inkl. turpas for fire personer.

 

Dobbelt op på gys

Halloween i Tivoli finder sted fra den 14. oktober til den 7. november 2021, og der er garanteret en masse (u)hygge. En kunstner med kædesav, kniv og skraber vil forvandle dette års største græskar til et kunstværk. Du kan følge med i forvandlingen den 29. oktober og igen den 30. oktober.

– Sidste år gik mange glip af Halloween pga. Covid-19 restriktionerne, men det er heldigvis fortid nu. Gæsterne og vinderne af konkurrencen kan se frem til det måske flotteste Halloween nogensinde i Tivoli. Der er rekord mange græskar og dobbelt op på scaryhouses og aldrig før har vi nyplantet så mange efterårsplanter, fortæller Torben Plank der er pressechef i Tivoli.

Blandt gæstemagneterne, udover et efterårsklædt Tivoli, bliver årets forlystelsesnyhed Villa Vendetta, der er Danmarks største permanente scaryhouse med skuespillere. Gæster med hang til gys kommer på en 150 meter lang rejse gennem 12 forskellige rum fordelt på 800 uhyggelige m2. Undervejs møder de beboerne, som efter mange års slid i Tivoli er blevet glemt.

I Skærsilden, som har adresse under den over 100 år gamle Rutschebane, rykker det ”Det Hjemsøgte” ind. Her kan gæster lægge vejen forbi noget, der minder om en kælder for mislykkede forsøg, et forladt hospital eller lazaret. Det er ikke noget kønt syn og uhyggen bliver ikke mindre af de nærgående beboere. Det Hjemsøgte kan eksklusivt opleves under Halloween.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler