DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Vind den spritnye Toyota Yaris Cross

Drømmer du om en ny og bæredygtig bil med den absolut nyeste hybridteknologi inden for firehjulstrukne biler? Så har du chancen nu! Deltag i konkurrencen om den nye Toyota Yaris Cross til en værdi over 320.000 kr. her!

Går du langs en villavej i Danmark, er hybridbiler i indkørslen så småt blevet et almindeligt syn. De nye, bæredygtige biler vinder nemlig ind på det danske bilmarked – og med god grund!

Selvom flere har miljøet i tankerne, når de kører fra forhandlerne i de lydløse køretøjer, er der i dag mange flere fordele ved at anskaffe sig en hybridbil. Teknikken bag har nemlig udviklet sig markant inden for de seneste år – og dette er den helt nye Yaris Cross Hybrid Premier Edition fra Toyota et godt eksempel på!

Den perfekte hybridbil – med firhjulstræk og lavt brændstofforbrug 

De sidste otte år har Toyotas Yaris Cross været danskernes foretrukne hybridbil, og den nyeste Yaris Cross er ingen undtagelse. Bilen har taget danskerne med storm – og ikke kun fordi den nye model er en iøjnefaldende luksusbil.

Den perfekte hybridbil – den helt nye Yaris Cross Hybrid Premier Edition fra Toyota.

SUV’en, der er udstyret med Toyotas nyeste generation hybridteknologi, har også et helt nyt multimediesystem og et intelligent firehjulstræk system.

Samtidig har den nye teknologi en stor betydning for bilens brændstofforbrug. Med den helt nye model er du derfor sikret en kompakt men rummelig SUV, der kører utrolig langt på literen, sammenlignet med andre firehjulstrukne køretøjer.

Årets Bil i Europa 2021

Spørger man de køreglade danskere, bliver de nye Toyota Yaris-modeller særlig rost for deres effektive hybridbatterier samt bilernes ekstraordinære køreegenskaber – hvad end man kører i byen eller på terræn. Også resten af Europa har fået øjnene op for de nye hybridbiler. De mange egenskaber samlet i ét køretøj har nemlig ført til at Toyota Yaris har fået titlen som Årets Bil i Europa 2021 – og hvem ved om ikke Yaris Cross bliver en god kandidat til næste års pris? 

Nu har du chancen for selv at få den lækre hybridbil i indkørslen! Frem til den 8. september kan du nemlig vinde Toyotas nye Yaris Cross til en værdi af hele 329.990 kr.

Det eneste du skal gøre for at være med i konkurrencen er, at tilmelde dig Toyotas nyhedsbrev. Når du har tilmeldt dig konkurrencen modtager du automatisk en mail med en quiz. I quizzen får du mulighed for at teste din viden om den nye Yaris Cross. Kom direkte til konkurrencen her.

Den spritnye Toyota Yaris Cross til en værdi af over 320.000 kr. kan nu blive din

Vind præmier til en værdi af over 350.000 kr. 

Når du deltager i quizzen, er du samtidigt med i lodtrækningen om et hav af flotte præmier til en værdi over 350.000 kr. Du får blandt andet chancen for at forsøde tilværelsen for dig og en du holder af med disse præmier: 

  • Luxery Suite-ophold på Thorséng Nature Resort (værdi: 6.000 kr.) 
  • Ophold på Huno Lake Apartments – Møn (værdi: 6.000 kr.) 
  • Magasin gavekort (værdi: 5.000 kr.) 
  • Gavekort til Small Danish Hotels (værdi: 4.000 kr.) 
  • Gavekort til Molskroen (værdi: 4.000 kr.) 
  • OBS. Konkurrencen kører indtil d. 8. september 2021.

Læs mere om Toyotas Yaris Cross og deltag i konkurrencen her.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler