Vind et Green Room Classic drivhus fra Willab Garden

KONKURRENCEN ER SLUT: Vær med i konkurrencen om et Green Room Classic drivhus på 10,1 m2 fra Willab Garden til en værdi af 37.520 kr. Deltag her.

Vind et Green Room Classic
10,1 m2 drivhus

Green Room er Willab Gardens serie af stormsikre drivhuse med 5 års stormgaranti. Classic er, som navnet antyder, et traditionelt drivhus i stilrent design. Samtidig har det en unik konstruktion, der er tilpasset til det skandinaviske vejr. Et trygt valg til haver som ofte er udsatte for vind og vejr.

En bred og stabil dobbelt skydedør byder velkommen til drivhuset. De bekvemme håndtag er forsynet med nøglelås. Stramt design og mange smarte løsninger, som gør drivhuset stabilt og vejrbestandigt. Soklen indgår som standard ved alle Green Room-modeller. Den er lakeret i samme farve som drivhuset og leveres altid med nedstøbningsjern. Det lækre drivhus fås i fire forskellige standardfarver.

Drivhuset er forsynet med store ventilationsvinduer med Bayliss automatisk vinduesåbner for at opnå en optimal udluftning. Kraftig, automatisk vinduesåbner sikrer, at tagvinduerne ikke blæser op, selv ved kraftig blæst. 

Willabg0028

Præmien har en værdi af 37.520 kr. og leveres som gavekort.

Det er en betingelse for at deltage, at du siger ja til at modtage nyhedsbreve fra Willab Garden og idenyt.

Præmien er sponsoreret af:

Nordens førende leverandør af udestuer og drivhuse

Find os på www.willabgarden.dk

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler