tirsdag 11. april kl. 12.36

Køb brugte designmøbler billigt

I Europa bliver der hvert år smidt over 11 millioner tons møbler ud og samtidig oplever mange designbrands at lagre hober sig op med både brugte og frasorterede møbler. Det kan være 2. sorteringsmøbler med en lidt forkert farve, møbler fra tidligere kollektioner, der ikke passer ind i næste kollektions trend eller udstillingsmøbler fra showrooms med let slitage.

Dette vil en dansk iværksætter-trio nu lave om på med webshoppen KEEPR. Her kan du finde og købe brugte og frasorterede designermøbler og dermed være med til at forlænge møblernes levetid.

Foto: FDB Møbler

“Målsætningen er at mindske overforbrug ved at sætte flere møbler i cirkulation og give dem chancen for at skabe glæde i folks hjem” – fortæller Per Rajendran, der er medstifter af KEEPR.

KEEPR samarbejder med over 15 kendte danske designbrands, hvilket også giver købere sikkerhed for kvaliteten og ægtheden af møblerne. Udvalget består bl.a. af møbler og bolig accessories fra Fredericia Furniture, FDB Møbler, MENU, Astep, MOEBE, m.fl.. Sortimentet bliver hele tiden udvidet med flere brands og møbler.

Seneste Nyt