Livsstil

På idenyt bestræber vi os efter at give dig inspiration, tips og tricks, som passer til netop dit liv. Mange spørger sig selv, hvordan ens levevis påvirker helsen og prøver at finde nøglen til et bedre liv. Idenyt påstår ikke at kende hele sandheden, men vi vil gennem grundige artikler hjælpe dig, der tænker på din sundhed og søger en bedre livsstil.

Læs mere

En sund livsstil – få inspiration

For dig, der ønsker et sundere og bedre liv, kan det være nemt at fare vild i gode råd om mad, kostplaner og opskrifter. På idenyt finder du inspiration til en sund levevis, og vi hjælper dig med svaret på det evige livsstils-spørgsmål – hvad skaber forandring? Undervejs vil du få nogle af de bedste madtips fra professionelle kokke og samtidig lære de små tricks, der gør dig til en bedre kok.

Hvad er livsstil?

Livsstil handler om den måde, vi vælger at indrette vores liv på. Hvordan spiser vi? Hvilket tøj tager vi på? Hvad laver vi i vores fritid? Hvor tager vi på ferie? Hvilke kæledyr foretrækker vi? Hvilke hobbyer har vi? Svaret på alle disse spørgsmål definerer et menneskes livsstil, og derfor vil vi på idenyt ikke bare fokusere på sundhed, men også give dig inspiration til hyggelige aktiviteter med familien, finde insidertips til din ferie, og give inspiration til dit kæledyr.

Sådan undgår du skader, når du går i haven

Sådan undgår du skader, når du går i haven

I 2021 kom 8.800 danskere til skade under havearbejdet. Læs, hvornår chancen er størst for at komme til skade, og få fysioterapeutens råd til, hvordan du bedst muligt undgår ulykkerne i haven.
Godt nyt til bilejere: nu kan du få mere i kørselsfradrag
Trafik på E20

Godt nyt til bilejere: nu kan du få mere i kørselsfradrag

De voldsomt stigende benzinpriser får nu Skatterådet til at give bilisterne en ekstraordinær håndsrækning. Satserne for kørselsfradrag bliver sat op med tilbagevirkende kraft fra årets start.
5 overraskende grunde til, at du er træt hele tiden
En mand gaber

5 overraskende grunde til, at du er træt hele tiden

Får du dine 8 timers søvn, men føler dig stadig træt hele tiden? Det kan der være en god grund til. Vi giver dig her fem overraskende grunde til, hvorfor du konstant er træt.
10 overraskende fødevarer, der er propfyldt med sukker
sukkerknalder i hånden

10 overraskende fødevarer, der er propfyldt med sukker

Vær påpasselig med, hvilke forarbejdede fødevarer, du lægger i kurven. Disse 10 produkter virker umiddelbart harmløse, men i virkeligheden indeholder de massive mængder tilsat sukker.