En toiletrulle kan løse dine hverdags-problemer

Oftest havner toiletrullen i skraldespanden, men når du har læst disse 6 tips, vil du aldrig smide dem ud igen.

Tomme toiletruller

1: Få styr på ledningshelvedet med en toiletrulle

toiletrulle kreativ

Ledninger har en forunderlig evne til altid at filtre sig sammen, ligegyldigt hvor umage du gør dig med at opbevare dem. Hvis du opbevarer den enkelte ledning i en toiletrulle er du ude over det problem. Med en sprittusch kan du samtidig skrive på rullen, så du aldrig glemmer, hvad ledningen skal bruges til.

2: Lav smarte gaveæsker

Har du ikke en æske til gaven? Fortvivl ej.

Hvis du først trykker toiletrullen flad, og derefter folder enderne, får du en smart gaveæske. Med et stykke bredt gavebånd ligner toiletrullen pludselig en million.

3: Brug toiletruller til forspiring

toiletrulle forspiring

Når du skal forspire planter, behøver du ikke købe såbakker. Du kan nemt lave dem selv. 

Klip fire flapper i den ene ende af toiletrullen, og buk dem op. Nu har du en lille bæredygtig potte til forspiring. Hvis du taper flere genbrugte toiletruller sammen får du en såbakke.

4: Opbevaring af gavepapir

En rulle med gavepapir har det med altid at ville rulle sig ud. Det kan du meget nemt undgå ved at holde gavepapiret på plads med en toiletrulle.

5: Få en billig højttaler

toiletrulle kreativ

Har du ikke en højttaler ved hånden? Ingen problemer. Med en toiletrulle kan du nemt forstærke lyden fra din smartphone. 

Lav en aflang rille i rullen og anbring telefonen i hullet. Nu har du en højttaler, der nemt kan spille det lille selskab op.

6: Lav en billig penneholder af en toiletrulle

toiletrulle kreativ

Med lidt lim og en smule farve kan du forvandle de brugte toiletruller til en smart penneholder og få styr på de vildfarne tuscher og farveblyanter. Kun fantasien sætter grænser.

Mest læste artikler