Nu får økologien sit eget webmedie

Nu bliver det muligt at få daglige nyheder om økologi. Økologisk Landsforening lancerer et nyt webmedie, hvor du kan få et dybere indblik i økologiens aktuelle forhold.
Nu får økologien sit eget webmedie

Denne artikel er oprindeligt udgivet på voresvilla.dk og flyttet til idenyt.dk efter 2018.

I Danmark er vi meget bevidste om, at økologiske fødevarer er fremstillet efter principper, der tager hensyn til både miljø og dyrevelfærd. Faktisk er vi så bevidste, at godt hver anden dansker lægger økologiske varer i indkøbskurven hver uge, når de handler ind.

Men den økologiske branche er i hurtig udvikling, og det kan være svært at følge med i de aktuelle forhold og problemstillinger inden for området. Derfor lancerer Økologisk Landsforening nu onlinemediet Okologisk.nu, hvor du dagligt kan finde nyheder inden for alle områder af økologien:

“Økologi fylder mere og mere hos forbrugerne, i landbruget, hos virksomhederne samt i hele foodservicesektoren. Økologiens udvikling i Danmark er også en vigtig del af politikernes dagsorden. Det giver alle parter et aktuelt behov for daglige nyheder om, hvad der sker i branchen,” siger Henrik Hindby Koszyczarek, der er webredaktør på Okologisk.nu i en pressemeddelse.

Det nye webmedie giver dig mulighed for let at følge med i problemstillinger og løsninger i det økologiske landbrug, både i forhold til ind- og udland. Hvad enten det drejer sig om fagligt landbrugsstof, politiske udspil, markedsudvikling eller EU-regler vil du kunne finde aktuelle nyheder og informationer på hjemmesiden:

“Vi sørger for en nuanceret og kritisk dækning af alle forhold inden for økologien, så læserne bliver velorienterede hver dag. Vi vil naturligvis også stille de kritiske spørgsmål om økologien og dens udfordringer,” fortæller Henrik.

Bag webmediet står Økologisk Landsforenings journalistiske redaktion, som også producerer og udgiver avisen Økologisk Landbrug, der er henvendt til de økologiske landmænd.

Følg med i den økologiske udvikling i Danmark på okologisk.nu, hvor du kan skræddersy dit eget nyhedsbrev ved selv at vælge de emner, som interesserer dig.

Økologisk Landsforening lancerer onlinemediet Okologisk.nu

Foto: Okologisk.nu

Mest læste artikler