DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Kender du til kollagen? Derfor er det mere end bare en trend

Fine linjer, rynker og appelsinhud er helt almindelige aldringstegn, men vil du holde din hud sund og glat, er der særligt ét kosttilskud, du skal kende til: Kollagen

At skønhed kommer indefra lyder måske som en floskel, men indenfor de senere år er vi begyndt at tage det gamle ordsprog bogstaveligt. Der ses nemlig en stigende tendens til, at vi plejer vores hud indefra – og det med god grund! Vejen til smuk hud starter nemlig gennem det vi indtager – og her er “kollagen” et særligt vidundermiddel. 

Hvad er kollagen – og hvordan giver det smuk hud? 

Den naturlige dannelse af kollagen – som er det der holder vores hud glat og spændstig – falder dog når vi nærmer os 30-årsalderen. Med hjælp fra sol, vind og vejr begynder fine linjer og dybere rynker derfor så småt at sætte sig i ansigtet – og selvom det er et helt almindeligt aldringstegn, er det ikke alle, der er lige begejstrede, når forandringerne viser sig i spejlet.

Men der findes heldigvis en løsning!

kollagenpulver-oslo-skin-lab
Du kan let blande kollagenpulveret i din smoothie, morgenmad eller i dagens første glas vand.

Sådan bremser du hudens aldringsproces – helt naturligt 

Kollagenpulveret The Solution™ fra Oslo Skin Lab har egenskaber, som bremser hudens aldringsproces – på en helt naturlig måde! Skønhedskollagenpulveret indeholder nemlig ren kollagen, der er brudt ned i peptider – korte kæder af aminosyrer, som huden er i stand til at drage nytte af. Ingen tilsætningstoffer, bare kollagen. 

Kollagenpulveret er smagsneutralt og kommer i små portionsposer. Det blandes let i din smoothie og morgenmad – eller simpelthen bare i et glas vand. På denne måde indtager du let kollagentilskuddet og plejer din krop “indefra”. 

Giver færre rynker og mindre appelsinhud

Netop fordi kollagenet arbejder med hele kroppen, vil du kunne se flere smukke, ydre resultater – både i form af mindre appelsinhud, færre rynker og en mere spændstig hud. Faktisk viser undersøgelser, at kollagenpulveret fra The Solution™ kan reducere rynkedybden med hele 20 procent i gennemsnit på bare otte uger – på helt almindelige kvinder! 

Én af disse kvinder er 51-årige skønhedsekspert Silke Grane. Før hun startede med at bruge skønhedskollagenpulveret fik hun foretaget en uafhængig hudscanning, så hun kunne give så troværdig en vurdering af produktet som muligt – og da hun så sit resultat var hun næsten chokeret. Dybden på hendes rynker var blevet reduceret med hele 51 procent:

– Huden omkring øjnene synes klart blødere og linjerne er ikke længere så dybe. Jeg er virkelig oprigtigt, glædeligt overrasket, siger hun om resultatet og fortæller samtidig hvor let det er at bruge kollagenpulveret: 

Silke-Grane-kollagenpulver
Silke Grane fik reduceret dybden på hendes rynker med 51 procent ved hjælp af The Solution™,

– Det blev bare en ekstra lille detalje i min morgenrutine. Efter de resultater jeg har fået, bliver jeg nødt til at fortsætte med The Solution™, siger hun.

Til dem der tvivler på om produktet nu også virker, har hun kun én ting at sige:

– Test det på dig selv! Hvis du oveni har mulighed for at få foretaget en hudscanning før og efter, så er det endnu mere spændende. Resultaterne på din hud kan altså ikke lyve.

Sådan kommer du i gang

Er du selv blevet nysgerrig på, hvad The Solution™ Beauty Collagen kan gøre for din hud? Start med at booste din morgenmad eller dit glas vand med en daglig dosis kollagen allerede nu!

The SolutionTM™ Beauty Collagen koster normalt 498 kroner for en pakke med 28 dagsdoser – nok til 4 ugers brug. Bestiller du på medlemskab, modtager du hver 4. uge en ny pakke og slipper samtidig for at huske dit indkøb.

Brug koden IDENYT og få 50% rabat på din første pakke med medlemsskab

Med vores rabatkode får du en pris på 250 kroner for din første pakke – og 30 procent på alle fremtidige pakker til en pris på 349 kroner. Bestil din første pakke her.

Vil du vide mere om skønhedskollagenpulveret, kan du læse hele Silke Granes oplevelse og se før-og-efter-billeder af danske kvinder efter brug af kosttilskuddet her. Du kan også finde flere undersøgelser af produktet samt blive inspireret til sunde og lækre opskrifter til din morgenmad.

Mest læste artikler