DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Sådan styrker du din sundhed

Vi ved alle, at det vigtigt at spise sundt og varieret, men i en travl hverdag kan det være svært at få alle de vitaminer og mineraler, man har brug for. Derfor kan kosttilskud være et supplement, der hjælper sundheden godt på vej.

Det er vigtigt at spise en varieret kost med masser af grøntsager, fisk og fuldkorn for at have en krop i balance. Det kan dog være svært for de fleste i en travl hverdag, og her kan kosttilskud være et rigtig godt supplement.

Det startede med fiskeolie

Det er anbefalet, at man skal spise fisk mindst to gange ugen på grund af de vigtige Omega-3 fedtsyrer, der er specielt vigtige for at opretholde en normal hjernefunktion, samt et sundt hjerte og et godt syn. Hvis man ikke får nok fisk igennem kosten, så kan fiskeolie på kapsler være en god idé.

Vesterålen’s Omega-3 Classic har været en af Nordens mest købte Omega-3-kosttilskud i mange år, og det er der mange grunde til. For eksempel, så er kapslerne nemme at synke, og man behøver kun to for at få dækket sit daglige behov. Kapslerne er tilsat D- & E-vitamin, som er vigtige for immunforsvaret og kroppens celler.

I de lyse sommermåneder optager vi D-vitamin igennem huden, men i vinterhalvåret er solens stråler ikke stærke nok, og derfor er det vigtigt at få D-vitamin igennem kosten. Her kan man med fordel supplere med kosttilskud. D-vitamin er essentielt for blandt andet immunforsvaret og kroppens evne til at kunne optage og omsætte kalk.

Som et specielt tilbud til idenyts læsere tilbyder Vesterålen’s 2 måneders forbrug af fiskeolie + en pakke vitamin C til kun kr. 99,-. Normalpris for 2 måneder er kr. 279,- ved abonnement og kr. 339,- + fragt ved enkeltkøb.

Find tilbuddet her

Omega-3 er en del af det gode liv for Anne

Anne Nordestgaard, der er ambassadør for Vesterålen’s, føler bestemt ikke, at alderen på 65 år er en hindring for at leve det samme aktive liv, som hun altid har gjort. Anne spiller golf flere gange om ugen, dyrker mountainbike og løber, og derudover tager hun jævnligt ud og rejser med sin mand.

– Det er så populært at sige, at alder bare er et tal, men det føler jeg virkelig. Jeg kan jo det samme, som jeg kunne for 10-15 år siden. Noget går lidt langsommere, men ellers kan jeg det samme, griner Anne.

Anne har taget Omega-3 som kosttilskud længe før hun tænkte over sin alder, og for hende er det blevet en naturlig del af en sund hverdag, velvære og en sund alderdom, som hun altid har haft fokus på. 

– Det gjorde jeg også, da jeg var 40 år, fordi jeg vidste, at jeg var nødt til at have et aktivt liv for at forblive sund, når jeg blev ældre. Det er det, jeg lever efter.

Anne er blevet så glad for Omega-3 kapslerne fra Vesterålen’s, at hun har givet dem et kælenavn.

– Jeg kalder dem guldperler, for de er ligesom guld for ens helbred. De er lette at sluge og det allerbedste ved de her er, at jeg ikke får de her fiskebøvser af dem. Det har jeg fået af rigtig mange andre produkter, hvor man pludselig kan smage fisken igen efter et par timer. Samtidig får du de livsvigtige fedtsyrer. Hvis du tager to kapsler om dagen, får du dækket dit daglige behov, fortæller Anne.

Få målt dine omega-3 værdier

Der er ikke mange, der ved det, men det er faktisk muligt at få målt sine omega-3 værdier. Man mærker ikke umiddelbart, at man mangler omega-3, og derfor kan det være en øjenåbner at få det målt, fordi mange går rundt med alt for lave værdier. Det er muligt at få målt omega-3 hos sin egen læge.

Undersøgelser viser, at danskerne generelt ikke spiser nok fisk. Den gennemsnitlige dansker spiser kun 75 % af den anbefalede mængde (kilde sundhed.dk), og derfor kan kosten med fordel suppleres med kosttilskud.

Få leveret lige til døren

Vesterålen’s har et bredt sortiment, som dækker kroppens vigtigste behov, og har gjort det nemt for kunderne. Man kan nemlig få sine kosttilskud på abonnement, så de bliver leveret lige til postkassen, når man har behov for dem. Abonnementet kan skræddersyes og man kan nemt sætte leveringerne på pause, hvis man har behov for det.

I december 2020 lavede Vesterålen’s en kundeundersøgelse, der viste at 97,2% af deres kunder ville anbefale dem til venner/familie. Det er Vesterålen’s selvfølgelig meget stolte af, og forsøger hver dag at leve op til den samme standard.

Derfor er der et stort fokus på kundepleje, hvor det skal være så nemt og attraktivt for kunderne som muligt. Man kan blandt andet samle bonuspoint på alle leveringer, hvilket giver flere fordele.

Tager ansvar for naturen

Vesterålen’s tager deres ansvar for naturen alvorlig, og derfor kommer fiskeolien udelukkende fra bæredygtigt fiskeri. Fisken, der er brugt til Vesterålen’s Omega-3 Classic, er certificeret af Friend of the Sea (FOS).

Omtanken for klimaet gælder ikke kun indholdet, for fra årsskiftet i år er alt Vesterålen’s emballage 100% genanvendelig. Derudover har pakkerne fået samme navn og udseende i alle lande, hvilket betyder, at Vesterålen’s for eksempel undgår at ligge inde med store lagre, hvor produkter skal smides ud i tilfælde af overproduktion. På trods af, at Vesterålen’s allerede har nået mange af deres ambitiøse mål i forhold til at blive mere klimavenlige, så bliver der hele tiden arbejdet på at forbedre processerne endnu mere.

Læs mere om Vesterålen’s her

Mest læste artikler