Trylledrikken
Anders Karmark Pedersen og Jacob Sørensen er kokkene i vores fantastiske kantine. De har store mængder signatur-serveringer. Men specielt én ting bliver de plaget om at kreere hele vinteren. Vidunderet hedder “Trylldrikken” og varmen, styrken og de sunde ingredienser har kureret uendelig mængder hoste og forkølelse. Vi har fundet de store bambi-øjne frem og lokket kokkene til at dele, den ellers hemmelige opskrift, med alle jer – og os!
Ingredienser og fremgangsmåde
Til den lækre varme drik skal du bruge:
- 1/2 liter vand
- 2 breve grøn te
- 2 spsk rørsukker
- 1 spsk honning
- 1 presset citron
- 1 tsk friskrevet ingefær
Alle ingredienserne koges op i vandet. Tebrevene fjernes og drikken får lov til at trække ti minutter ved svag varme. Drikken sis således at ingerfær-stykker sorteres fra. “Trylledrikken” serveres varm og kan derefter puttes på køl og serveres kold.
Psst. Den fungerer også fantastisk som en alternativ rom-toddy med et stænk rom i!