Wellness & motion

Wellness & motion

Søger du inspiration til dit næste wellness ophold, eller skal motionscyklen gøres klar til foråret, så er idenyt stedet. Her finder du råd og vejledning om alt fra spabade, gåture, badestrande, glamping, wellness og motion.

Spa ophold i Danmark og Sverige

Et spaophold kan få selv den mest fortravlede person til slappe af, og det er der en rigtig god grund til. Et spaophold er nemlig wellness på højeste niveau, og en velfortjent pause fra en travl hverdag, hvor det eneste, du behøver at tænke på, er dig selv. På idenyt kan du finde inspiration til fantastiske og forskelligartede spaophold i Danmark, Norge og Sverige.

Hvor meget motion skal man dyrke om dagen?

Ifølge Sundhedsstyrelsen skal man være fysisk aktiv mindst 30 minutter om dagen. Aktiviteten skal være med moderat til høj intensitet og ligge ud over almindelige kortvarige dagligdagsaktiviteter. Derudover bør der mindst to gange om ugen indgå motion med høj intensitet af mindst 20 minutters varighed for at vedligeholde eller øge konditionen og muskelstyrken.

Læs mere

Selvsagt vil du, hvis du dyrker yderligere motion, få flere sundhedsmæssige fordele.

Cocktailpools – havens nye oase
cocktailpool

Cocktailpools – havens nye oase

Billigere end en almindelig swimmingpool, mindre vedligehold end et spa og mere integreret i haven eller terrassen end et vildmarksbad. Mød den nyeste pool-trend: cocktailpoolen.

Permanent hårfjerning med laser: Det skal du vide
DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Permanent hårfjerning med laser: Det skal du vide

Har du hørt om permanent hårfjerning med laser, og er det noget, du har overvejet? Så har du sikkert en masse spørgsmål omkring det. Der er selvfølgelig altid muligheden at tage fat i klinikken, hvor man ønsker, at behandlingen skal foretages. Sommetider er det dog rarest at have læst lidt op selv, inden man tager…

Sådan finder du det perfekte spaophold for dig

Sådan finder du det perfekte spaophold for dig

Store varme bassiner, den helt rigtige sauna eller skønne udendørs boblebade? Ved du, hvad du går efter, når du booker et spaophold? Vi har samlet alt, du skal vide for at vælge det helt rigtige spahotel, her. 

12 fantastiske spaophold i Skandinavien

12 fantastiske spaophold i Skandinavien

Et spaophold er selvforkælelse i særklasse - især hvis du vælger et sted, der passer perfekt til dig. Find inspiration her, hvor vi har samlet 12 bud på fantastiske og forskelligartede spaophold.

Derfor skal du gå ture

Derfor skal du gå ture

Gevinsterne ved en gåtur skal absolut ikke undervurderes! Se her, hvor meget det faktisk giver for din hjerne, vægt, hjerte og krop.

Guide: Danmarks bedste badestrande

Guide: Danmarks bedste badestrande

Danmark er begavet med en utrolig lang kystlinje – og mange steder også med meget fint sand. Det er en kombination, der skaber badestrande i verdensklasse. Se vores miniguide og find den strand, der passer perfekt til dig og din familie.

Derfor skal du prøve ferieformen glamping

Derfor skal du prøve ferieformen glamping

Glamping er en hel speciel form for campingoplevelse, som alle burde prøve. ‘Glamping’ er en sammenskrivning af ‘glamour’ og ‘camping’, og som ordet så rigtigt beskriver, har glamping alt, hvad den traditionelle udendørs campingtur har - bare krydret med luksus!

Tjekliste: Sådan gør du din cykel forårsklar

Tjekliste: Sådan gør du din cykel forårsklar

Rengøring er absolut en vigtig del ved vedligeholdelsen og forårsklargøringen af din cykel. Derfor bør du ikke tøve med at gribe både klud, børste og spanden med sæbevand. Her får du de vigtigste punkter, når det kommer til klargøringen af din cykel.