idenyts Have Favoritter: Pool & spa – her er de nominerede

- [ ] Afstemningen om idenyts Have Favoritter 2023 er i gang! Stem på dine favoritter og vær med i konkurrencen om fede præmier til en samlet værdi af 6.599 kroner. Se de nominerede i kategorien ‘pool og spa’ her.

Spabad, 806 L | Lay-Z Spa

Med et spabad på terrassen eller i haven har du mange dejlige og afslappende øjeblikke at se frem til. Badet kan rumme 4-6 voksne og opvarmer vandet til 40 °C.

Nem opsætning

Med spabadspumpen får du hurtigt og nemt spabadet på plads. Bad hele året! Takket være pumpens indbyggede frostsikring kan du bade udendørs hele året. Frostsikringen betyder, at vandtemperaturen forbliver 6-10 grader, også selv om varmen er slukket. Det forudsætter, at pumpen er tændt, og at du bruger spabadet regelmæssigt.

Hvis spabadet ikke bruges i længere perioder, skal det demonteres og opbevares indendørs. Masserende boblebad Spabadet er udstyret med det patenterede AirJet™-system, der frigiver boblende stråler gennem 140 små huller. Stråler, der både er varme og masserende. Det giver et dejligt afslappende bad.

Hyggelig LED-belysning

Spabadet har et indbygget belysningssystem med flerfarvede LED-lamper. De kan fjernstyres med fjernbetjening og skabe smukke lyseffekter. Det giver en endnu hyggeligere spa-oplevelse. Praktisk betjeningspanel Spabadet har et digitalt betjeningspanel med touchskærm, der er praktisk placeret på kanten af poolen. Det betyder, at du ikke behøver at stige ud af badet for at ændre indstillinger.

Energibesparende varmesystem

Badet har et energibesparende, timerstyret varmesystem med automatisk start-/stopfunktion. Det betyder, at det bruger minimalt med energi. Rent og sikkert Spabadet har integreret vandfiltrering, der indebærer, at vandet altid holder sig rent og friskt. Skulle ulykken være ude, er pumpen udstyret med en fejlstrømsafbryder, hvilket betyder, at du kan bade sikkert uden risiko for elektrisk stød. Vejledende udsalgspris i Biltema: 2.799 kr.

Klik her for at læse mere om produktet.

Spabad med wifi, 916 L | Lay-Z Spa

Med et spabad på terrassen eller i haven har du mange dejlige og afslappende øjeblikke at se frem til. Badet kan rumme 4-6 voksne og opvarmer vandet til 40 °C.

Nem opsætning

Med spabadspumpen får du hurtigt og nemt spabadet på plads. Bad hele året! Takket være pumpens indbyggede frostsikring kan du bade udendørs hele året. Frostsikringen betyder, at vandtemperaturen forbliver 6-10 grader, også selv om varmen er slukket. Det forudsætter, at pumpen er tændt, og at du bruger spabadet regelmæssigt. Hvis spabadet ikke bruges i længere perioder, skal det demonteres og opbevares indendørs.

Masserende boblebad

Spabadet er udstyret med det patenterede AirJet™-system, der frigiver boblende stråler gennem 140 små huller. Stråler, der både er varme og masserende. Det giver et dejligt afslappende bad. Fjernbetjening med Wi-Fi Takket være indbygget Wi-Fi kan du fjernstyre spaen via en app på din telefon. I appen kan du nemt starte opvarmningen, aktivere energibesparende timer, køre vandfilteret og styre massagesystemet.

Praktisk betjeningspanel

Spabadet har et digitalt betjeningspanel med touchskærm, der er praktisk placeret på kanten af poolen. Det betyder, at du ikke behøver at stige ud af badet for at ændre indstillinger. Energibesparende varmesystem Badet har et energibesparende, timerstyret varmesystem med automatisk start-/stopfunktion. Det betyder, at det bruger minimalt med energi.

Rent og friskt

Spabadet har integreret vandfiltrering, der indebærer, at vandet altid holder sig rent og friskt. En ChemConnect™- dispenser sikrer også, at kloren fordeles jævnt i hele spabadet. Skulle ulykken være ude, er pumpen udstyret med en fejlstrømsafbryder, hvilket betyder, at du kan bade sikkert uden risiko for elektrisk stød. Vejledende udsalgspris i Biltema: 3.399 kr.

Klik her for at læse mere om produktet

Badepool Ø 300 cm | Avenli

Med denne letmonterede runde rammepool af rustfri stålrør venter mange skønne og kølende bade for hele familien.

Nem at montere

Placer poolen på et jævnt og plant underlag. Saml derefter stålrammens dele iht. instruktionerne i manualen. Brug derefter haveslangen til at fylde poolen med vand. Filterpumpe er inkluderet En vandpumpe, der kan klare 1136 l/tim., er inkluderet.

Rent og klart vand

Pumpen er en renseenhed, der cirkulerer poolvandet. Filtreringen sker ved, at vandet passerer gennem en filterpatron. Den opfanger snavs og små partikler. Poolpumpen pumper derefter rent og klart vand tilbage i poolen. Filterpatronen i pumpehuset kan let tages ud til rengøring. Når filtret er opbrugt, skal det udskiftes med en ny filterpatron. Hvis du ønsker at bruge en anden pumpe end den medfølgende, kan der købes et adaptersæt til slangetilslutninger som tilbehør.

Nem at opbevare

Når badesæsonen er slut, kan du nemt tømme poolen med afløbsventilen. Poolen kan derefter nemt pakkes sammen til vinteropbevaring. Vejledende udsalgspris i Biltema: 499 kr.

Klik her for at læse mere om produktet

Solvarmer til pool | Bestway

Planlægger du at anskaffe et varmesystem til din pool? Så er en solfanger en god mulighed. Miljøvenlig opvarmning En solvarmer opvarmer poolen på en miljøvenlig og smart måde. Ved hjælp af solenergi øger den vandtemperaturen med cirka 3 – 5 °C afhængigt af vejret. Teknisk set fungerer det ved, at solen opvarmer solfangerens paneler. Det vand, der passerer gennem varmeren, opfanger så solens varme, så opvarmning af poolen kan begynde.

Let at installere

Poolvarmeren er meget let at installere. Solfangeren placeres på græsplænen eller på et tag. Du slutter den derefter til haveslanger, der er 3,2 cm tykke, med den medfølgende adapter. Haveslangerne tilsluttes derefter poolpumpen.

Systemet kan udbygges

Hvis du har en stor pool, kan du tilslutte flere poolvarmere i serie, så kapaciteten matcher poolens størrelse. Varmeren fungerer på alle fritstående pools over jorden og er kompatibel med filterpumper med en maksimal kapacitet på 9462 liter/time og sandfiltre med en maksimal kapacitet på 8327 liter/time. Vejledende udsalgspris i Biltema: 499 kr.

Klik her for at læse mere om produktet

Deltag i afstemningen herunder:

Mest læste artikler