idenyts juni magasin er ude | Læs det her

Sommeren er her og ligeledes vores juni magasin fyldt med inspiration til en skøn sommer i Danmark. Se blandt andet den nyeste pooltrend og læs, hvordan du får bier og blomster i haven hele sæsonen. Få også guiden til klimavenlig vanding og deltag i hele tre spændende konkurrencer til en samlet værdi af 9.968 kroner. Læs hele magasinet her!

Sommer i Danmark

Danmark er dejlig om sommeren – og en ferie herhjemme kan heldigvis sagtens gøres billigt! Læs med her og få 8 tips til en skøn staycation – og chancen for at vinde bogen ‘Staycation i Danmark med børn’, der giver endnu flere gode råd til budgetvenlige oplevelser!

Klimavenlig vanding af haven – sådan!

Vores drikkevand er en kostbar ressource, men vander du med den nyeste teknologi kan det både gøres klimavenligt og billigt! Læs hvordan i artiklen her.

Den nyeste pooltrend: Cocktailpoolen

Den nye nyeste pooltrend er et billigere alternativ til den traditionelle pool og større end en spa – og så er den udråbt som havens nye oase! Se hvorfor og om en cocktailpool er lige dét, du mangler i din have i artiklen her.

Gør udestuen til en gevinst

En slidt udestue trækker værdien på dit hus ned – men det findes der heldigvis råd for at undgå! Læs hvordan du bygger din udestue rigtigt i artiklen her.

Mest læste artikler