Nyt september magasin | Læs det her

Bliv klar til efteråret med idenyts nyeste magasin - fyldt med inspiration til årstidens gøremål både inde og ude. Se blandt andet, hvordan du opvarmer dit hus billigt og bæredygtigt, og hvor det bedst betaler sig at lave energirenoveringer. Du får også råd til, hvordan havens æbler holder sig friske hele vinteren - og chancen for at vinde en espressomaskine til en værdi af hele 12.999 kroner! Læs hele magasinet her.

Byg med genbrug

Se arkitekternes ideer til, hvordan du bruger genbrugsmaterialer til renoveringen af dit hus. Tjek også, hvad du skal være opmærksom på, når du renoverer og bygger med genbrug. 

spørg arkitektion artikel. renovering

Få tulipanerne til at komme igen – år efter år!

Vil du nyde havens tulipaner til foråret, er det nu du skal i gang! Læs den store guide til, hvordan du sikrer, at dine tulipaner kommer igen – og hvordan du vælger de mest stabile sorter.

tulipaner læs artikel

Efterårshaven – det skal du gøre lige nu

Efterårshaven er på vej, og det betyder, at æblesæsonen er i gang! Se, hvordan du opbevarer havens æbler helt frem til vinteren her. Læs også, hvordan du kan skabe levesteder for insekter i haven, så de overlever de kolde måneder.

haven lige nu. æbler og insikter artikel

Sådan opvarmer du huset billigt og bæredygtigt

opvarm dit hus billigt og bæredygtigt artikel

Fossile brændstoffer er snart fortid. Læs her om fordelene og se, hvordan du kan spare penge ved hjælp af fem bæredygtige varmekilder.

Energirenovering der kan betale sig 

energirenovering artikel

Der er mange fordele ved at få udført en energirenovering. Det kan både forbedre dit indeklima, spare dig penge og give dit hus et nyt udseende. Læs her om de bedste og mest energivenlige løsninger for dig og din bolig.

Konkurrence – vind en espressomaskine 

Deltag i konkurrencen om at vinde en fuldautomatisk espressomaskine fra Witt til en værdi af 12.999 kr. 

Mest læste artikler