Få gratis abonnement på idenyts digitale magasiner

Som noget nyt udkommer idenyt digitalt 8 gange årligt, og du kan få magasinet tilsendt direkte i din mailboks på udgivelsesdatoen. Læs det nyeste magasin allerede i dag og få masser af inspiration til julemåneden og din bolig.
digitalt-magasin

Julen banker på i denne første udgave af idenyts digitale magasin. Vi tager hul på de hyggelige forberedelser til december måned og giver dig gode råd om alt fra udendørs lyskæder til en lækker og hurtig opskrift på brændte mandler. Du får også hjælp til at vælge og passe de fine juleblomster og kan finde masser af inspiration til julebordet, når Claus Dalby deler ud af sine gode idéer og får simple ting til at se smukke ud. 

Altid sjove konkurrencer med flotte præmier

I det nyeste magasin får du også chancen for at forsøde julemåneden med lækre præmier. Deltag i hele tre konkurrencer og vind 48 smagfulde specialøl fra Ørbæk Bryggeri, 36 lækre cocktails fra Nyborg Destilleri eller et elegant armatur fra Blanco til en samlet værdi af 5.595 kroner. Husk også at tilmelde dig idenyts store julekalender med præmier til en samlet værdi af over 100.000 kroner.

Inspirerende artikler om hus og have 

idenyts magasiner indeholder altid inspirerende artikler om hus og have, og i denne udgave sætter vi fokus på det, der interesserer os danskere mest – vores bolig. Læs blandt andet, hvordan du kommer billigt igennem årets kolde måneder med gode tips til at spare på varmeregningen. Se også, hvilke råd og regler, du bør kende, før du begynder renoveringen af badeværelset – og hvordan du reducerer dit madspild. Læs hele magasinet her.

Få gratis abonnement – allerede i dag

Vil du have idenyt direkte i din mailboks, når det udkommer 8 gange om året. Tilmeld dig herunder og få et gratis abonnement med det samme!

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler