Stor test kårer Danmarks bedste vægmaling

Se, hvilken vægmaling der er pengene værd – og hvilken maling du skal holde dig fra, om du så fik den foræret! Magasinet Gør Det Selv har testet 14 af markedets vægmalinger. Det er den største og grundigste test af vægmaling nogensinde!

Test kårer Danmarks bedste vægmaling

Vægmaling er ikke bare vægmaling. Det står klart efter at magasinet Gør Det Selv har testet 14 forskellige vægmalinger, der alle er til salg på det danske marked. Og der er overraskende resultater i testen, hvor adskillige produkter dumper – og en overraskende billig maling bliver kåret til testvinder.

Overraskende billig maling vinder

Vinderen af Gør Det Selvs grundige praksis-test af malinger under 60 kroner literen er byggemarkedskæden Bauhaus’ eget mærke Swingcolor. Den sælges til bare 360 kroner for ti liter, altså 36 kroner literen. Når vi måler dens rækkeevne, er den oven i købet blandt testens allerbilligste (fraregnet de malinger, der dumper testen med et brag). Den dækker virkelig godt, og den kan tåle at blive tørret af med svamp og rengøringsmiddel, når den er gennemtør.

Se hele testen her

Tør du vælge markedets billigste maling til dine vægge? Tror du, at de lidt dyrere malinger er lidt bedre? Eller er alle malinger i virkeligheden lige gode? Få svarene i

Gør Det Selvs gigantiske praksistest af 14 af markedets vægmalinger til under 600 kr. for 10 liter.

I testen får du: 

  • · forklaring på, hvordan vi har udført den grundige praksistest
  • · bedømmelser af alle 14 vægmalinger i stort skema
  • · pris pr m2 på de 14 malinger

Taberen er så elendig, at vi ikke ville male med den – om den så var gratis. Til gengæld koster vinderen kun 8,41 kr. pr. M² færdigmalet væg. Det er under det halve af testens dyreste maling, som må nøjes med en fjerdeplads.

Klik her og se resultatet af testen på Gør Det Selvs hjemmeside 

Gør Det Selv er Danmarks og Nordens største gør det selv-magasin for dig, der vil spare penge ved selv at vedligeholde din bolig, eller som blot sætter en ære i at renovere og bygge selv – på den rigtige måde.

Mest læste artikler