4 madvarer som giver dig hvidere tænder

Drømmer du om hvidere tænder, men du har ikke lyst til at bruge en formue på en tandblegning hos tandlægen? Så læs med her, og få 4 simple tricks til, hvordan du nemt kan få hvidere tænder, med noget som du højst sandsynligvis har i køkkenet.

1. Jordbær

Denne velsmagende røde frugt hjælper med at fjerne belægningen på dine tænder, da den indeholder ascorbinsyre. Hvis du tilføjer lidt mast jordbær på din tandbørste og dernæst børster dine tænder, vil du opleve at dine tænder får et mere frisk og hvidt udseende.

2. Gulerødder

Den orange grøntsag fjerner ikke misfarvede tænder eller gør dem hvidere på et øjeblik, men guleroden er med til at stimulere vores spytproduktion, da du skal tygge en hel del på den hårde grøntsag. Spyt er med til at neutralisere enzymer og syre i munden som f.eks. opstår, når du spiser sukkerholdig mad. Derfor vil det være en god idé at spise en gulerod i ny og næ, for at forebygge skaderne på dine tænder bedst muligt.

3. Kokosolie

Kokosolie indeholder laurinsyre, som hjælper med at neutralisere bakterierne i munden, og ikke mindst hjælper laurinsyren med at gøre dine tænder hvidere. Derfor kan du med fordel putte kokosolie på din tandbørste, hvis du vil have hvidere tænder.

4. Frø og nødder

Frø og nødder er gode til at fjerne plak på tænderne. Derudover indeholder de en masse proteiner og kalcium, som er godt for både tænder og tandkød.

Ved at skrubbe tænderne med nødder eller frø, fjerner du plakken og vejen mod hvidere tænder er nær.

Kilde: Foxnews

Mest læste artikler