Ny salgsdirektør på idenyt

Årsskiftet har betydet vagtskifte på idenyt. Salgsdirektør Tommy Sverre Willumsen har valgt at stoppe efter 25 år på magasinet, hans afløser Gitte Højbjerg fortæller her om sine visioner.

Kære samarbejdspartner

Fra årsskiftet har jeg overtaget ansvaret for magasinet idenyt, hjemmesiderne idenyt.dk, voresvilla.dk og nyhedsbrevet fra Danske Bolignyheder, der tilsammen udgør Danmarks største netværk for annoncører, der henvender sig til husejere.

Det sker efter Tommy Sverre Willumsen har valgt at stoppe som salgsdirektør efter mere end 25 år på idenyt.

Service og kvalitet

Mit mål for idenyt er, at vi skal levere kvalitet fremfor alt! Kvalitet i eksponeringer, i klik, i leads, i redaktionelt indhold, i SEO-optimering og ikke mindst i kundeservice.

Jeg vil arbejde benhårdt på, at vores annoncører altid får en god oplevelse, når de handler hos idenyt. Det håber jeg, du allerede har mærket, hvis du har været i kontakt med os i år – og ellers tør jeg godt garantere, at du kommer til at opleve det.

Stor succes med adfærdsbaserede klik

Allerede nu har vi lagt os i front, når det kommer til at levere adfærdsbaserede Native ad-klik, der sikrer højkvalitets-eksponering til vores mange kunder. Det er en af de ting, du kan læse mere om i dette korte nyhedsbrev, der også er et nyt tiltag fra os. Nyhedsbrevet har til formål at holde vores samarbejdspartnere opdateret på alle de nye ting, der sker i vores verden.

På idenyt går vi ind i 2019 med store forventninger og endnu større arbejdsopgaver.

Har du spørgsmål, ris, ros, kommentarer eller et godt råd med på vejen, hører jeg gerne fra dig.

Med ønske om et godt nytår

Gitte Højbjerg

Salgsdirektør på idenyt, VoresVilla og Danske Bolignyheder

Gitteh@idenyt.dk / +45 25 70 40 74

Læs resten af nyhedsbrevet:

Adfærdsstyret Native ad: En kæmpe succes

Track effektivt hvordan dine klik konverteres til salg

Mest læste artikler