DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Sådan får du en stor livsstilsbil til få penge

En bil med god plads, masser af udstyr og god gensalgsværdi – til en lav pris. Det er sådanne biler, Dacia har sat sig for at levere, og indtil videre går det strygende. Mærket vokser lige nu med rekordfart i både Danmark og Europa. Men hvordan laver man gode biler så billigt?

Det er ikke en overraskelse, at mange søger den optimale kombination af økonomi, funktion og pris, når de vælger bil. Til gengæld er der måske færre, der ved, at netop den kombination finder mange danskere i dag i bilmærket Dacia, der er forholdsvis nyt på det danske marked. De senere år har Dacia oplevet en eksplosiv udvikling og interesse i hele Europa, og i dag er mærket på en 20. plads over de mest solgte biler i Danmark. En af grundene er sandsynligvis mærkets tilgang til det at lave biler, som vel mest af alt kan betegnes som; “Ikke så mange dikkedarer – bare en god, stor, billig bil”.

Konsekvent 20-25% billigere

Væksten for Dacia-mærket tog for alvor fart, da Dacia blev overtaget i 1999 af Renault. Her blev konceptet slået fast og har ligget fast siden: Robuste, rummelige bilmodeller med Dacias eget design – men til beskedne penge. Den linje er der aldrig siden blevet gået på kompromis med. Prisen på Dacia er konsekvent 20-25% lavere end på eksisterende sammenlignelige biler. Skal man fx købe en stationcar for under 130.000, så får man ganske enkelt ikke meget mere plads, end man får i en Dacia. Og så er den endda helt ny. Men hvordan kan det lade sig gøre at lave så meget bil for så få penge? Gemmer der sig bag de nye lækre bilmodeller discountløsninger, der giver grimme overraskelser og bryder bilen sammen på den første ferietur ned gennem Europa?

Ingen grimme overraskelser

Nej, lyder svaret fra Thomas Kohl, der er Business Manager for Dacia. For alt, hvad du finder i en Dacia er god, gennemprøvet teknologi, som overvejende kommer fra Renault i form af teknik og brændstofbesparende motorer. Men også 4×4 teknologi fra Nissan, tændrør fra Bosch og dæk fra Michelin medvirker til et helstøbt kvalitetsprodukt. – Grunden til at Dacia kan holde så lav en pris, er at vi benytter os af eksisterende know how og teknologi. Samtidig produceres, distribueres og markedsføres Dacia via Renaults eksisterende netværk, så vi skal ikke bruge penge på at bygge en masse op fra bunden. Alt i alt betyder det færre omkostninger, så vi kan holde prisen lav, forklarer han.

De aktive vælger en Dacia

Dacia er altså bilen, som du kan fylde med både børn, kufferter, indkøb og cykler – gerne på én gang, og hvor du kan forvente en solid køreoplevelse. Derfor viser indblik i Dacias kundeskare, at bilen ofte falder i smag hos de, der har en aktiv og udadgående livsstil. – Vi kan se, at rigtig mange børnefamilier vælger Dacia og rigtig mange folk med en aktiv livsstil. Og hvis du gerne vil bruge dine penge på oplevelser og fritidsinteresser frem for på afdrag på bilen, så er Dacia et rigtig godt valg, tilføjer Thomas Kohl.

Spark til din eventyrlyst med en gratis køretur

Hvis du er til en bil, der på alle måder udstråler selvsikkerhed, kan du med fordel kigge på Dacias populære SUV, Dacia Duster, der nu også fås nu i en Adventure udgave med en specialdesignet tilbehørspakke. Duster Adventure giver dig en høj kørestilling med glimrende udsyn, og der er mere end god plads i både kabine og bagagerum. Lige nu kan du prøvekøre en Dacia Duster – bestil en køretur lige her

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler