Ny bog med 30 haveprojekter du selv kan bygge

Vil du indrette din have med smukke eller praktiske detaljer og fine hygge-kroge, er der masser af inspiration at hente i bogen "Haveprojekter du selv kan bygge". Forfatterne har selv fået ideerne til de forskellige projekter, og der er noget både for nybegyndere og mere øvede gør det selv-folk.

Skab rum til udeliv

Dette er bogens underoverskrift, og det er lige præcis, hvad du kan få inspiration til, når du sidder med den i hænderne. Her er alt fra små projekter til de noget mere krævende – fra fuglekasser og bakker til din egen terasse eller solseng, som du kan nyde sommeren fra.

Skab rum til udeliv

Udførlige materialelister og tegninger

Til alle projekter i bogen er det nemt at se, hvordan arbejdet skal skride frem for at komme frem til det endelige resultat. Der er både udførlige materialelister, sådan gør du-lister og tydelige tegninger. Du kan enten følge opskrifterne til punkt og prikke eller blot se dem som rene ideér og videreudvikle dem efter dit eget hoved.

Indret dit eget udebadeværelse
Vaskebordet kan bruges til indretning af dit eget udebadeværelse

Til det praktiske og til hygge

Projekterne i bogen er opstået ud fra, hvad forfatterne selv har haft brug for eller haft lyst til at prøve af i haven – enten deres egen eller venner og bekendtes. Der er både idéer til havens praktiske hjørner som fx et plantebord eller brændeskjul og til hyggekrogene med havebord, bænke og lygter. Sammen med de flotte, stemningsfulde billeder kan bogen give både nybegyndere og øvede lyst til at gå i gang med nye haveprojekter.

Anna og Anders Jeppson
Haveprojekter du selv kan bygge
Nyt Nordisk Forlag
128 sider
Vejl. pris 169,75
kr.

Mest læste artikler