Årets læseridé 2011 er kåret af læserne på idenyt.dk

Stemmerne er talt op, og Årets læseridé er nu fundet. Der var 10 nominerede ideer, men kun én vinder. Se, hvilken idé, der løb med den eftertragtede titel: Årets læseridé 2011. Du kan også se navnene på vinderne af BEZZERWIZZER-spillene. Vinderne er udtrukket blandt dem, der har stemt i konkurrencen.

Vinderideen kommer fra Bornholm
De fleste ved vist, at Bornholm var plaget af nogle ret voldsomme snestorme sidste vinter. Og det er også netop af den grund, at Årets læseridé blev til. Vinderen er Lisbeth Bøggild fra Nexø, og hun har vundet en flot gavepakke fra Mette Ditmers “HOLD MY HAND-kollektion” til en værdi af ca. 2.000 kroner.
Og her er vinder-ideen
Jeg bruger kaffegrums til at drysse på glatte fortorve og trapper her ved vores hus. Jeg opsamler det brugte kaffegrums fra kaffefilteret og hælder det i en mælkekarton uden top. Det er nemt at drysse kaffegrumsen på fortorve og trapper fra kartonen, som efterfølgende kan smides ud. Idéen fik jeg, da vi her på Bornholm var løbet tør for salt og grus! Det virker fint, skader ikke miljøet og er skånsomt ved hunde- og kattepoter.

Vinderne af BEZZERWIZZER og en ekstra overraskelse
Blandt de mange, der var med til at kåre Årets læseridé, har vi udtrukket to vindere af et BEZZERWIZZER-spil. Mette Ditmer har også valgt at give de to heldige to stk håndklæder med i købet.
Vinderne er: Vivian Thomsen fra Kastrup og Marianne Rasmussen fra Odense. Vinderne har fået direkte besked.

Mest læste artikler