Glasulds vintermåtter

Problemet med overvintrende planter har jeg løst på en meget enkel måde. De bliver simpel hen pakket ind i glasulds-vintermåtter. På en overdækket terrasse har jeg plantet nerier langs husmuren. De bliver om efteråret skåret ned til ca. en meter. Fuchsia beskæres kraftigt og resterende blade fjernes. Herefter stilles de tæt til nerien og pakkes…

Problemet med overvintrende planter har jeg løst på en meget enkel måde. De bliver simpel hen pakket ind i glasulds-vintermåtter. På en overdækket terrasse har jeg plantet nerier langs husmuren. De bliver om efteråret skåret ned til ca. en meter. Fuchsia beskæres kraftigt og resterende blade fjernes.

Herefter stilles de tæt til nerien og pakkes med glasuld. Øverst et låg af samme, der i vinterens løb kan løftes for evt. vanding. De klarer sig fint i totalt mørke. Om foråret, når det bliver lunere, tager jeg låget af i dagtimerne, så planterne vågner af dvalen. Nerien taber ingen blade, men er flot grøn, når den pakkes ud. Planterne er 10-12 år gamle. 

Mest læste artikler