Husets havebog

Vi er en lille familie, som sidste sommer blev nybagte husejere. Ingen af os havde større forstand på det at passe og anlægge en pryd-/køkkenhave. Da de forrige ejere besad grønne fingre, ville vi jo gerne fortsætte den linie, der var blevet lagt, og selvfølgelig også selv sætte vores præg på haven. Så vi besluttede…

Vi er en lille familie, som sidste sommer blev nybagte husejere. Ingen af os havde større forstand på det at passe og anlægge en pryd-/køkkenhave. Da de forrige ejere besad grønne fingre, ville vi jo gerne fortsætte den linie, der var blevet lagt, og selvfølgelig også selv sætte vores præg på haven. Så vi besluttede at lave en havebog, hvori vi noterede de gode råd, vi fik hos familie og venner, plus at vi fik beskrevet, hvilke ide er, vi selv havde.

Vi opdagede nemlig ret hurtigt, at det kan være svært at holde rede på det hele, og det er nu rart at kunne slå op, hvilken kartoffelsort vi avlede sidste år, og om vi var tilfredse med udbyttet. I vores have er der nemlig også et flot staudebed, og hver gang jeg falder over en af planterne i idényt, ja så klipper jeg det ud. Så ved jeg lige præcis, hvad de forskellige stauder hedder, og hvorledes de skal passes.

Mest læste artikler