Læserideer fra marts

Plant salaten i en tagrende, lav et flytbart bed eller få dine hynder til at svæve. Se her, læsernes praktiske og gode ideer.

Bildæk i haven

Her er et bud på et anderledes bed i haven. Ved hjælp af udtjente traktordæk er der bygget cirkelrunde bede – nogle i flere etager. Bedene er placeret på sten i forskellige højder, så forårsblomsterne præsenterer sig smukt i højden.

L. Petersen, Dybbøl

Tagrende-grønt

Jeg har haft stort held med at dyrke salat i et par gamle tagrender, som jeg har sat op på væggen af mit haveskur. Det ser faktsk rigtig dejligt ud, er let at plukke – og så kan sneglene ikke nå det.

Sinding, Silkeborg

Terrængående tønde

I min have har jeg trapper, som er helt umulige at forcere med en gængs trillebør. Nu har jeg fundet regnvandstønden og sækkevognen frem – og så går det fint med trapper og opsamling af haveaffald. Min helt egen terrængående trillebør.

Mads Arnholtz

Svævende hynder

Hvem siger, at hyndeboksen skal stå på jorden? Vi har hængt vores op på væggen i carporten. Den er forsynet med gascylindre, så låget kan holdes åbent. Under den er der dejlig plads til cykler og redskaber.

P.C., Odder

Flytbart bed

Jeg købte nogle plastkasser i byggemarkedet. Har boret huller i bunden og sat dem sammen i ønsket størrelse. Så har jeg beklædt kassen med trykimprægneret træ. Endelig har jeg forsynet den med et net, så katten holder sig væk. Bedet kan flyttes nemt, da den enkelte bakke ikke er så tung.

M. Seirup, Holmegaard

Mest læste artikler