Nye ideer fra læserne i november

Se de nye læserideer. Du kan bl.a. se, hvordan du kan gøre dine Nespresso-kapsler julede samt, hvordan du nemt beskytter jordbær-rækkerne mod regn.

24 lommer til før-jul

Der er brugt jeans-lommer til at gemme de søde overraskelser i december. Lommerne til pakkekalenderen er limet fast på stof (110 x 70) med trælim. Blomsterpinde øverst og nederst holder faconen. Mon ikke de yngste glæder sig?

F. Søgaard, Sunds

Elefantgræs

Afklippet elefantgræs lægger jeg mellem jordbær-rækkerne. Det omdannes til muld. Gør det nu, og dine planter er beskyttet mod regn og jord næste sæson.. 

T. Sørensen, Haderslev

Julede kaffekapsler

De brugte kapsler fra min Nespresso-maskine vaskes og tørres. 3-4 perler sættes på en snor, der trækkes igennem toppen. Afslut med en perle – og lad snoren være så lang, at den også fungerer som ophæng. Hæng klokkerne på en troldgren.

B. Rasmussen, Hillerød 

Funktionel sticker

Vi monterede seks knager i vores wall-sticker. Nu kan hele familien hænge deres overtøj
i Livets træ.

K. Salling, Køge

Sirups-blanke

De brune kartofler til flæskesteg eller and bliver smukt blanke, hvis du bruger sirup med lidt smør. 

Susanne, Silkeborg

Til opvasken

Jeg hælder opvaskemiddel på en flaske med forstøver. Nu kan mine børn hjælpe uden at overdosere.

L. Egefjord, Århus

Har du en god idé?

Send din idé til: ­ideer@idenyt.dk eller til idényt, Finsensvej 6d, 2000 Frederiksberg.  Du må meget gerne sende et eller flere fotos via mail, der viser din idé i praksis.  De viste ideer præmieres med en Damascus kokkekniv fra firmaet Cibumic, kendt for sin sublime skarphed. idé­nyt har ikke mulig­hed for at ­teste hver ­enkelt læser­idé. Derfor må evt. brug ske på læsernes eget ansvar.  

Mest læste artikler