Hver gang vi har spist sildene i et glas karrysild, er der en del lage tilb age. Jeg hakker 2 hårdkogte æg og blander i; det giver en skøn karrysalat. Facebook Pinterest Instagram Email Print Relaterede artikler Genialt vandspare-tip: Brusevand til planterne Læserideer Genialt vandspare-tip: Brusevand til planterne Smart læsertip: Sådan dyrker du salat og persille på flaske Læserideer Smart læsertip: Sådan dyrker du salat og persille på flaske Smart læsertip: Sådan undgår du knuder på din vimpel Læserideer Smart læsertip: Sådan undgår du knuder på din vimpel Genialt læsertip: Sådan laver du din parasol om til et espalier Læserideer Genialt læsertip: Sådan laver du din parasol om til et espalier Læserråd: Sådan laver du din egen pendelholder Læserideer Læserråd: Sådan laver du din egen pendelholder Smart læseridé: Sådan halverer du skraldet Læserideer Smart læseridé: Sådan halverer du skraldet Mest læste artikler