Sno snoren

Da mine børn gik i børnehave og skolefritidsordning, lærte de at lave snoede snore af bomuldsgarn. Disse snore er uovertrufne til at lukke poser med. Sno snoren en eller to gange om posen og bind en sløjfe. Posen er lukket tæt, og den er let at binde op igen. Snoet snor: Klip nogle tråde f.eks....

Da mine børn gik i børnehave og skolefritidsordning, lærte de at lave snoede snore af bomuldsgarn. Disse snore er uovertrufne til at lukke poser med. Sno snoren en eller to gange om posen og bind en sløjfe. Posen er lukket tæt, og den er let at binde op igen.

Snoet snor: Klip nogle tråde f.eks. 4, der er ca. 2 1/2 gang så lange som den ønskede længde. Bind snorene sammen med en knude i hver ende. Sæt den ene ende fast til f.eks. dørhåndtaget. Stram trådene ud, stik en blyant ind mellem trådene i den anden ende, drej nu blyanten til snoningerne ligger tæt. Buk snoren på midten. Tag snoren ud af håndtaget og træk blyanten ud mens der holdes på enderne. Glat tråden ved at trække i den, mens den snor sig sammen. Bind en knude i enden og klip til.

Mest læste artikler