Alternativ til flødekartofler

Portioner: 6 2 porrer i 1 cm tykke skiver, 2 revne gulerødder, 2 spsk olie, 2 tsk timian, 4 dl bouillon, 1 kg kartoffelskiver, 3 dl kaffefløde, salt, peber. Porreskiver, revne gulerødder og timian svitses på panden i olie. Lægges i et ildfast fad sammen med resten af ingredienserne, dækkes med staniol og sættes midt…

Portioner: 6
2 porrer i 1 cm tykke skiver, 2 revne gulerødder, 2 spsk olie, 2 tsk timian, 4 dl bouillon, 1 kg kartoffelskiver,
3 dl kaffefløde, salt, peber.

Porreskiver, revne gulerødder og timian svits es på panden i olie.
Lægges i et ildfast fad sammen med resten af ingredienserne, dækkes med staniol og sættes midt i en 200° varm ovn og bages i 25 min. Derefter ca. 25 min. uden stanniol til grøntsagerne er møre.

Mest læste artikler