Illustration: Suzanne Moffat 4 pers. 2 løg1 fed hvidløgSalt, peber, karry1 ds. hakkede tomater1 stor ds. ferskner1/4 liter madlavningsfløde (red.)1/2 liter grønsagsbouillon150-200 g rejerIcebergsalat Tilbehør: italiensk brød Svits karry i margarine eller smør (red.). Halver løgene, og skær dem i skiver. Svits løgene sammen med hakket hvidløg.Tilsæt tomat, fersken skåret i små tern, ferskensaft, fløde...
2 løg 1 fed hvidløg Salt, peber, karry 1 ds. hakkede tomater 1 stor ds. ferskner 1/4 liter madlavningsfløde (red.) 1/2 liter grønsagsbouillon 150-200 g rejer Icebergsalat
Tilbehør: italiensk brød
Svits karry i margarine eller smør (red.). Halver løgene, og skær dem i skiver. Svits løgene sammen med hakket hvidløg. Tilsæt tomat, fersken skåret i små tern, ferskensaft, fløde og grønsagsbouillon. Bring suppen i kog, og lad den simre 20-30 min. Smag til med salt, peber og ekstra karry, og kom rejerne i suppen lige inden servering. Snit icebergsalaten, og kom lidt af salaten i taller-kenen, inden suppen hældes i.