Appelsinsyltede squash med kanel

  (ca. 2 liter) 1 kg squash, 500 g sukker, tynde strimler skal af 1 usprøjtet appelsin, 7 1/2 dl eddike, 1/2 flækket stang Tørsleffs Tahiti vanille, 1 hel stang kanel, 1/2 tsk hele nelliker, 1 dl. appelsinsaft, 1 1/2 tsk flydende Atamon . Squashene skæres i ca. 1/2 cm tykke skiver. Sukker, eddike, appelsinskal,...

  (ca. 2 liter)
1 kg squash, 500 g sukker, tynde strimler skal af 1 usprøjtet appelsin, 7 1/2 dl eddike, 1/2 flækket stang Tørsleffs Tahiti vanille, 1 hel stang kanel, 1/2 tsk hele nelliker, 1 dl. appelsinsaft, 1 1/2 tsk flydende Atamon .

Squashene skæres i ca. 1/2 cm tykke skiver. Sukker, eddike, appelsinskal, vanillestang, kanel og nelliker bringes i kog i en gryde. Squashskiverne kommes i og gives et opkog. Appelsinsaft og Atamon tilsættes. Det fyldes på Atamonskyllede glas, der straks lukkes.

Mest læste artikler