Opskriften her er til 2 personer
Det skal du bruge
Til servering
Sådan gør du
Pisk æggene sammen med fiskesovs, riseddike og saften fra lime. Hak citrongræs. Pil og hakhvidløg og forårsløg. Skyl og hak chili. Skræl og hak ingefær. Tilsæt citrongræs, hvidløg, forårsløg,ingefær og chili i æggeblandingen. Skyl og skær snackpeber i små tern. Pisk pebertern iæggeblandingen. Opvarm olie på en pande. Tilsæt halvdelen af æggeblandingen. Steg omeletten ved høj varme, til den løsner sig i kanten. Fold omeletten på midten, drys med masser af koriander og server med limebåde. Gentag proceduren med omelet nr. 2.
Opskrifte er ikke kun egnet som morgenmad, du kan også sagtens spise den til frokost eller aftensmad!
Opskriften her finder du blandt mange andre i bogen Morgenmad – Spis dagen godt i gang, som er skrevet af Marie Melchior og Betina Hastoft. Bogen er udgivet af Muusmann Forlag.
Læs også: Den store guide til dyrkning og brug af ingefær