Har du smagt en asiatisk omelet? Sådan laver du den selv

Det asiatiske køkken er helt fanasisk at eksperimentere med, og denne opskrift på asiatisk omelet er i hvert fald både spændende og lækker - du bliver helt vild med den!

Twitter Print

Opskriften her er til 2 personer

Det skal du bruge

– 4 æg
– 1 spsk fiskesovs
– 1 spsk riseddike
– 1 lime
– 1 stilk citrongræs
– 1 fed hvidløg
– 2 forårsløg
– 1 spsk hakket ingefær
– 1 tsk hakket rød chili
– 1 rød snackpeber
– olie til stegning

Til servering

– 1 bundt koriander
– 1 lime

Sådan gør du

Pisk æggene sammen med fiskesovs, riseddike og saften fra lime. Hak citrongræs. Pil og hakhvidløg og forårsløg. Skyl og hak chili. Skræl og hak ingefær. Tilsæt citrongræs, hvidløg, forårsløg,ingefær og chili i æggeblandingen. Skyl og skær snackpeber i små tern. Pisk pebertern iæggeblandingen. Opvarm olie på en pande. Tilsæt halvdelen af æggeblandingen. Steg omeletten ved høj varme, til den løsner sig i kanten. Fold omeletten på midten, drys med masser af koriander og server med limebåde. Gentag proceduren med omelet nr. 2.

Opskrifte er ikke kun egnet som morgenmad, du kan også sagtens spise den til frokost eller aftensmad!

Morgenmad - Spis dagen godt i gang

Opskriften her finder du blandt mange andre i bogen Morgenmad – Spis dagen godt i gang, som er skrevet af Marie Melchior og Betina Hastoft. Bogen er udgivet af Muusmann Forlag. 

Twitter Print

Mest læste artikler