Bagekartofler i forklædning

Ingredienser (2-4 pers.): 4 store bagekartofler 1 bæger hvidløgsost (ca. 100 g) 150 g skinke i strimler Salt og peber 75 g revet ost Sådan gør du: Skrub de store bagekartofler grundigt og start med at forkoge dem i ca. 15 min. Afkøl kartoflerne, skær toppen af og udhul dem forsigtigt. Kom den udhulede kartoffelmasse...
Illustration: Suzanne MoffatIngredienser (2-4 pers.):
4 store bagekartofler
1 bæger hvidløgsost (ca. 100 g)
150 g skinke i strimler
Salt og peber
75 g revet ost

Sådan gør du:
Skrub de store bagekartofler grundigt og start med at forkoge dem i ca. 15 min. Afkøl kartoflerne, skær toppen af og udhul dem forsigtigt. Kom den udhulede kartoffelmasse i en skål og rør den blød med hvidløgsosten. Bland skinkestrimlerne i og rør godt rundt. Smag blandingen til med salt og peber. Kom det tilbage i de udhulede kartofler og drys med revet ost. Bag kartoflerne ved 200º, til osten er sprød og gylden. Server med frisk grøn salat og groft brød.
Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler