Bagt feta

Illustrationer: Suzanne Moffat4 pers. En lækker forret eller tilbehør til grillmad. 250 g fetaost min.60 pct. i et helt stykke1 løg2 tomater1 rød peberfrugtOregano, hvidløgssalt og peber Osten skæres i 1-2 cm tykke skiver og lægges i bunden af et ildfast fad.Fordel finthakket løg, peberfrugt i tern og tomatskiver ovenpå. Krydr med oregano, peber og...

Illustrationer: Suzanne Moffat
Illustrationer: Suzanne Moffat

4 pers.

En lækker forret eller tilbehør til grillmad.

250 g fetaost min.
60 pct. i et helt stykke
1 løg
2 tomater
1 rød peberfrugt
Oregano, hvidløgssalt og peber

Osten skæres i 1-2 cm tykke skiver og lægges i bunden af et ildfast fad.
Fordel finthakket løg, peberfrugt i tern og tomatskiver ovenpå. Krydr med oregano, peber og hvidløgssalt. Bag i ovnen ved 200° C, til grønsagerne er møre.

Helle Hove Vidriksen, Sabro

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler