Banankage med karamel

150 g smør300 g sukker2 æg2-3 mosede bananer1 tsk. vaniljesukker275 g hvedemel1 tsk. bagepulver1 knsp. salt1 dl mælkKaramelglasur:75 g smør1/2 dl farin1/4 dl mælk1 tsk. vaniljesukker2 dl flormelis Rør smør og sukker luftigt, og pisk æggene i et ad gangen.Rør resten af ingredienserne i nævnte rækkefølge.Kom dejen i en smurt bradepande, og bag den 45...

150 g smør
300 g sukker
2 æg
2-3 mosede bananer
1 tsk. vaniljesukker
275 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 knsp. salt
1 dl mælk

Karamelglasur:

75 g smør
1/2 dl farin
1/4 dl mælk
1 tsk. vaniljesukker
2 dl flormelis

Rør smør og sukker luftigt, og pisk æggene i et ad gangen.
Rør resten af ingredienserne i nævnte rækkefølge.
Kom dejen i en smurt bradepande, og bag den 45 min. ved 175° C.
Mærk efter med et træspyd eller strikkepind, om kagen er bagt. Den er bagt, når kagen ikke hænger ved pinden. Sæt kagen til afkøling.
Varm smør, farin, vaniljesukker og mælk op, til smørret er smeltet. Tag gryden af varmen, rør flormelis i, og smør glasuren på kagen.

Jane Noer, Solrød Strand

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler