
300 g sukker
2 æg
2-3 mosede bananer
1 tsk. vaniljesukker
275 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 knsp. salt
1 dl mælk
Karamelglasur:
75 g smør
1/2 dl farin
1/4 dl mælk
1 tsk. vaniljesukker
2 dl flormelis
Rør smør og sukker luftigt, og pisk æggene i et ad gangen.
Rør resten af ingredienserne i nævnte rækkefølge.
Kom dejen i en smurt bradepande, og bag den 45 min. ved 175° C.
Mærk efter med et træspyd eller strikkepind, om kagen er bagt. Den er bagt, når kagen ikke hænger ved pinden. Sæt kagen til afkøling.
Varm smør, farin, vaniljesukker og mælk op, til smørret er smeltet. Tag gryden af varmen, rør flormelis i, og smør glasuren på kagen.
Jane Noer, Solrød Strand