Blomkål italienne

1 blomkålshoved 1 spsk. olivenolie 1/2 nyt løg med top 2 spsk. hakket skinke 2 spsk. rasp 2 spsk. hakket frisk basilikum3 hakkede soltørrede tomater i olieSalt og friskkværnet peber 3 spsk. revet parmesanost. Pluk blomkålen i buketter, og kog dem møre – ca. 10 min. – i letsaltet vand. Svits løget i olie, og...

1 blomkålshoved
1 spsk. olivenolie
1/2 nyt løg med top
2 spsk. hakket skinke
2 spsk. rasp
2 spsk. hakket frisk basilikum
3 hakkede soltørrede tomater i olie
Salt og friskkværnet peber
3 spsk. revet parmesanost.

Pluk blomkålen i buketter, og kog dem møre – ca. 10 min. – i letsaltet vand. Svits løget i olie, og tilsæt skinke, rasp, tomater og basilikum, smag til med salt og peber. Anret blomkålen på et fad, fordel skinkeblandingen over, og drys med revet ost. Serveres som forret eller frokostret med groft brød til.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler