Blomkålsret

Er lækker ved siden af grillmad, som forret eller selvstændig ret. 4 pers. 1 stort blomkålshoved 2-3 tomater 100-150 g ærter 200 g rejer 1/2 stort snittet icebergsalathoved Dressing: ca. 4 dl cremefraiche (evt. tykmælk) let majonæse (kan udelades, red.) citronsaft karry salt og peber Kog blomkålshovedet i letsaltet vand (ca. 15 min., red.), og...

Er lækker ved siden af grillmad, som forret eller selvstændig ret.

4 pers.
1 stort blomkålshoved
2-3 tomater
100-150 g ærter
200 g rejer
1/2 stort snittet icebergsalathoved

Dressing:
ca. 4 dl cremefraiche (evt. tykmælk)
let majonæse (kan udelades, red.)
citronsaft karry
salt og peber

Kog blomkålshovedet i letsaltet vand (ca. 15 min., red.), og lad det køle helt af. Salaten snittes fint og fordeles på et fad. Placer blomkålen midt på fadet. Pynt rundt om blomkålen med tomatbåde, ærter, rejer (gem nogle til drys). Fordel dressing over blomkålshovedet, og drys med rejer (og evt. hakket persille, red.). Server resten af dressingen til.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler