75 g rosiner (kan erstattes med friske druer 3-4 gange mængden, red.)
50 g smør eller olie (evt. mindre, red.)
ca. 2 spsk. karry
800 g hakket lammekød
2 dl bouillon
1-2 spsk. citronsaft
3-4 spsk. sød mangochutney
75 g smuttede mandler
Fyld:
2 skiver franskbrød, fri for skorper (udblødt i mælk, red.)
3 dl mælk eller fløde
3 æg
persille
Hak løgene, og svits dem. Tilsæt æbler i tern, og svits i kort tid. Tilsæt rosiner og karry, og sluk efter 2 min. Brun lammekødet, tilsæt bouillon, og kog i 10-15 min. Hak mandlerne, og bland dem i med mangochutney, citronsaft, salt og peber.
Fyld: Pisk æg og mælk. Tilsæt det udblødte franskbrød. I et smurt fad lægges skiftevis kød og æggeblanding som i lasagne. Sidste lag skal være æggeblanding. Pynt med hele mandler. Bages nederst i en 200° varm ovn i ca. 45 min. Drys med persille.