6 pers.
- 2 mellemstore løg
- 2 faste store madæbler
- 75 g rosiner
(kan erstattes med friske druer 3-4 gange mængden, red.) - 50 g smør eller olie
(evt. mindre, red.) - ca. 2 spsk. karry
- 800 g hakket lammekød
- 2 dl bouillon
- 1-2 spsk. citronsaft
- 3-4 spsk. sød mangochutney
- 75 g smuttede mandler
- 2 skiver franskbrød, fri for skorper (udblødt i mælk, red.)
- 3 dl mælk eller fløde
- 3 æg
- persille
Hak løgene, og svits dem. Tilsæt æbler i tern, og svits i kort tid. Tilsæt rosiner og karry, og sluk efter 2 min. Brun lammekødet, tilsæt bouillon, og kog i 10-15 min. Hak mandlerne, og bland dem i med mangochutney, citronsaft, salt og peber.
Fyld:
Pisk æg og mælk. Tilsæt det udblødte franskbrød. I et smurt fad lægges skiftevis kød og æggeblanding som i lasagne. Sidste lag skal være æggeblanding.
Pynt med hele mandler.
Bages nederst i en 200° varm ovn i ca. 45 min. Drys med persille.