Bradepandekage med ananas

Det skal du bruge:3 æg, 250 g sukker, 250 g hvedemel, 3 tsk bagepulver, 1 1/2 dl mælk, 75 g smeltet smør eller margarine, 12 skiver ananas, smør til bradepanden, 3 spsk lys farin. Tilbehør: flødeskum eller cremefraiche. Æg og sukker piskes hvidt og skummende. Mel og bagepulver blandes og tilsættes. Mælk og det smeltede...

Det skal du bruge:
3 æg, 250 g sukker, 250 g hvedemel, 3 tsk bagepulver,
1 1/2 dl mælk, 75 g smeltet smør eller margarine, 12 skiver ananas, smør til bradepanden, 3 spsk lys farin.

Tilbehør:
flødeskum eller creme
fraiche.

Æg og sukker piskes hvidt og skummende. Mel og bagepulver blandes og tilsættes. Mælk og det smeltede fedtstof blandes forsigtigt i dejen. Bradepanden smøres med smør og drysses med farin. De vel afdryppede ananasskiver lægges i bradepanden og dejen fordeles herpå. Kagen bages i en 200 gr. varm ovn i ca. 30 min. Kagen vendes ud på en bagerist med bagepapir, afkøles og skæres i mindre stykker.

 

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler