Bryg vin af din bærhøst

At lave rød- eller hvidvin af danske bær og frugter er en velsmagende fritidsinteresse. Du behøver bare ca. 17 kg bær og frugter til 25 l kvalitetsvin. Mange steder kan du samle bær og frugt til billige penge, og du bestemmer selv, hvorvidt frugten skal være fri for kemikalier og sprøjtegifte. Tilsætning af svovl og...
At lave rød- eller hvidvin af danske bær og frugter er en velsmagende fritidsinteresse. Du behøver bare ca. 17 kg bær og frugter til 25 l kvalitetsvin. Mange steder kan du samle bær og frugt til billige penge, og du bestemmer selv, hvorvidt frugten skal være fri for kemikalier og sprøjtegifte. Tilsætning af svovl og gærstop er ikke nødvendigt. Ved at ændre mængden af bær og frugter bestemmer du selv, hvilken smag vinen får.

På hjemmesiden danskvinmager.dk er der en meget detaljeret og let tilgængelig køreplan for en kommende dansk vinmager og følges den, bliver vinmagerens vin en succes.

Det skal du bruge til 25 liter rødvin:

2 kg brombær
4 kg hyldebær
3 kg søde kirsebær
3 kg sure kirsebær
1 kg mirabeller
1 kg ribs
½ kg solbær
3 kg blandede æbler

Læs også: 12 tips til dig, der lider efter et vinkøleskab
Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler