1 tsk vanillesukker, 2 æg, 125 g sukker, 1 tsk bagepulver, 125 g hvedemel, 3 spsk kakao, 3 revne æbler, saft af 1/2 appelsin, reven skal af 1/2 ubehandlet appelsin, 1/2 dl skummetmælk. Vanillesukker, æg og sukker piskes godt. Bagepulver, mel og kakao blandes og kommes i skiftevis med de resterende ingredienser. Kommes i en…
1 tsk vanillesukker, 2 æg, 125 g sukker, 1 tsk bagepulver, 125 g hvedemel, 3 spsk kakao, 3 revne æbler, saft af 1/2 appelsin, reven skal af 1/2 ubehandlet appelsin, 1/2 dl skummetmælk.
Vanillesukker, æg og sukker piskes godt. Bagepulver, mel og kakao blandes og komme
s i skiftevis med de resterende ingredienser. Kommes i en springform beklædt med bagepapir og bages midt i en 175° varm ovn i omkring 35 min (red.).
Kagen er fornuftig, hvis man skal passe på kalorierne, og den kan holde sig i flere dage. Er lettere svampet som f.eks. brownies.