Chopska-salat

Ingredienser (4 pers.): 1 agurk 3 tomater 1 rødløg gede-feta Sådan gør du:Chopska-salat er en bulgarsk nationalret med smag af sol og sommer. Skræl agurken og skær den i tern. Skær tomaterne i tern. Pil rødløget, halvér og skær det i mellemtynde ringe. Skær fetaen i tern og bland alle ingredienserne. Server salaten som forret...
Illustration: Suzanne MoffatIngredienser (4 pers.):
1 agurk
3 tomater
1 rødløg
gede-feta

Sådan gør du:
Chopska-salat er en bulgarsk nationalret med smag af sol og sommer. Skræl agurken og skær den i tern. Skær tomaterne i tern. Pil rødløget, halvér og skær det i mellemtynde ringe. Skær fetaen i tern og bland alle ingredienserne. Server salaten som forret med godt brød eller som tilbehør til en hovedret.

Twitter Print

Mest læste artikler