Cremet porresuppe med sprød parmaskinke

  500 g skrællede kartofler  250 g skrællet knoldselleri 1 liter kyllingefond blade fra 2 kviste frisk timian eller 1 tsk. tørret timian 2 dl fløde 13 4 snittede porrer salt og peber 1/4 dl mandel- eller valnøddeolie 4 skiver lufttørret skinke Skær kartofler og selleri i mindre stykker, og kog dem 25 min. i...
Twitter Print

 

500 g skrællede kartofler  
250 g skrællet knoldselleri
1 liter kyllingefond
blade fra 2 kviste frisk timian eller
1 tsk. tørret timian
2 dl fløde 13
4 snittede porrer
salt og peber
1/4 dl mandel- eller valnøddeolie
4 skiver lufttørret skinke

Skær kartofler og selleri i mindre stykker, og kog dem 25 min. i hønsebouillon tilsat timian. Blend derefter suppen, til den er cremet. Tilsæt fløde og snittede porrer, og kog suppen 2-3 min. Smag til med salt, peber og mandelolie. Rist skinken sprød i ovnen, og server den på toppen af suppen.

Twitter Print

Mest læste artikler