Crudité og kikærtedip

Friske grøntsager og dip er gode til en hyggelig picnic i skoven.

Fotos: Marianne BjerreKikærtedip (4 pers.):
1 dåse kikærter
11⁄2 dl yoghurt naturel
1-2 fed hvidløg
1 tsk. hel spidskommen
1⁄2 bdt. frisk koriander
citronsaft
salt, peber

Sådan gør du:
Rens grøntsagerne. Skræl gulerødderne. Skær peberfrugterne i strimler og skær agurkerne i stave.
Lav rigeligt, for gnavegrønt er altid populært. Skyl kikærterne og lad dem dryppe godt af. Findel kikærter, yoghurt, hvidløg, spidskommen og koriander med en stavblender og smag til med salt og peber.
Server dippen til grøntsagerne.

Crudité:
Grøntsager skåret i stave, fx bladselleri, gulerod med top, grønne asparges, radiser, agurk og peberfrugt.

Twitter Print

Mest læste artikler