Ingredienser:
100 g gorgonzola
12 store svesker uden sten
75 g cremet gedeost
1 tsk. honning
1 tsk. friskhakket rosmarin
1 spsk. ristede pinjekerner
12 soltørrede abrikoser
1 flødeost med ananas
mandelflager
Tilberedning:
Fyld dadlerne med gorgonzola. Rør gedeost, honning, rosmarin og pinjekerner sammen og fyld cremen i sveskerne. Rør flødeosten blød, kom evt. lidt appelsinsaft ved. Fyld abrikoserne med flødeost og drys med mandelflager.
![]() |
12 saftige dadler
100 g gorgonzola
12 store svesker uden sten
75 g cremet gedeost
1 tsk. honning
1 tsk. friskhakket rosmarin
1 spsk. ristede pinjekerner
12 soltørrede abrikoser
1 flødeost med ananas
mandelflager
Tilberedning:
Fyld dadlerne med gorgonzola. Rør gedeost, honning, rosmarin og pinjekerner sammen og fyld cremen i sveskerne. Rør flødeosten blød, kom evt. lidt appelsinsaft ved. Fyld abrikoserne med flødeost og drys med mandelflager.