Dadler, svesker og abrikoser med ost

Ingredienser:   12 saftige dadler 100 g gorgonzola 12 store svesker uden sten 75 g cremet gedeost 1 tsk. honning 1 tsk. friskhakket rosmarin 1 spsk. ristede pinjekerner 12 soltørrede abrikoser 1 flødeost med ananas mandelflager Tilberedning: Fyld dadlerne med gorgonzola. Rør gedeost, honning, rosmarin og pinjekerner sammen og fyld cremen i sveskerne. Rør flødeosten...

Ingredienser:

 

12 saftige dadler
100 g gorgonzola
12 store svesker uden sten
75 g cremet gedeost
1 tsk. honning
1 tsk. friskhakket rosmarin
1 spsk. ristede pinjekerner
12 soltørrede abrikoser
1 flødeost med ananas
mandelflager


Tilberedning:
Fyld dadlerne med gorgonzola. Rør gedeost, honning, rosmarin og pinjekerner sammen og fyld cremen i sveskerne. Rør flødeosten blød, kom evt. lidt appelsinsaft ved. Fyld abrikoserne med flødeost og drys med mandelflager.

Mest læste artikler