Dampet laksefilet m. pestosauce

Ingredienser (4 pers.):4 laksefileter4 tomater, halveret2 spsk. hakket basilikum1 fed finthakket hvidløg2 spsk. olie1⁄2 dl vandsalt, peber Pestosauce1⁄2 glas pestosauce1⁄2 dl sherry1⁄2 dl piskefløde ellermadlavningsfløde1 spsk. hakkede kapers2 spsk. hakket rucolacitronskiver Sådan gør du:Skær skindet af laksefileterne og gnid dem med salt og peber. Læg dem i et ovnfast fad, læg de halve tomater imellem...

Illustration: Suzanne MoffatIngredienser (4 pers.):
4 laksefileter
4 tomater, halveret
2 spsk. hakket basilikum
1 fed finthakket hvidløg
2 spsk. olie
1⁄2 dl vand
salt, peber

Pestosauce
1⁄2 glas pestosauce
1⁄2 dl sherry
1⁄2 dl piskefløde eller
madlavningsfløde
1 spsk. hakkede kapers
2 spsk. hakket rucola
citronskiver

Sådan gør du:
Skær skindet af laksefileterne og gnid dem med salt og peber. Læg dem i et ovnfast fad, læg de halve tomater imellem og drys med basilikum og hvidløg. Tilsæt vand, dæk med stanniol, og sæt det i ovnen ved 180º i 20 min. Varm pesto og sherry op i en gryde, det må ikke koge. Tilsæt fløde, kapers og rucola og lad det simre i 2 min. Krydr med salt og peber. Hæld saucen over laksefadet og pynt med citron. Server med ris eller små
kartofler.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler