Hyldeblomstsaft – den skønne klassiker
Vi har fundet opskriften på denne fantastiske og helt enkle klassiker hos Dansukker
Ingredienser:
- 40 blomsterklaser
- 3 citroner
- 2 l kogende vand
- 1,5 kg sukker
- 50 g citronsyre

Sådan laver du hyldeblomstsaft:
Kom blomsterklaserne i en spand eller stor skål. Skyl citronerne grundigt, og skær dem i tynde skiver.
Læg citronskiverne på blomsterne. Bring vandet i kog, og hæld det over blomster og citroner. Tilsæt sukker, og rør, indtil det er blevet opløst. Rør citronsyren i. Dæk skålen til, og stil den koldt i 3 døgn. Hæld saften op i et saftklæde, og lad saften løbe af i 30 minutter. Hæld saften på rengjorte flasker. Opbevares i køleskab. Saften kan også fryses.
Kilde: Dansukker
Tiramisu med hyldeblomst
Hyldeblomst-tiramisu er en drøm, som går i opfyldelse. Denne skønne fusion kommer fra madbloggen La Dolce Vita, hvor du også kan finde opskriften.

Hyldeblomst-is
Hyldeblomst-isen er stærkt vanedannede og vil uden tvivl blive et fast element i dine fremtidige sommermenuer – heldigvis er den nem at lave.
Opskriften stammer fra madbloggen Tante Strejf.