Denne opskrift på sauteret vildsvin bør du servere for sommergæsterne

Lad den italienske sommerstemning komme til dig, med denne lækre opskrift på sauteret vildsvin og invitér gæsterne på en udsøgt smagsoplevelse.

Denne opskrift er beregnet som hovedret til 4 personer. 

Det skal du bruge

  • 600-800 g parterede vildsvinestykker med ben (meget gerne fra et helt ungt vildsvin)

  • 1 spsk. salt

  • 1⁄2 dl ligurisk olivenolie

  • 1 løg

  • 1 fed hvidløg

  • 1 gulerod

  • 1⁄4 tsk. peperoncino

  • 5 kviste merian

  • 2 kviste salvie

  • 2 kviste rosmarin

  • 2 kviste timian

  • 2 kviste sar (santoreggia, også en krydderurt)

  • 1 l rødvin

  • 1⁄2 l vand

Det skal du bruge

  1. Gnid kødet med salt og olie, og lad det trække køligt i mindst 1 time, gerne flere timer.

  2. Pil og skræl løg, hvidløg og gulerod, og skær det hele i småbitte tern.
  3. Brun kødet, og tilsæt grøntsagerne og peperoncino, og brun dem med.
  4. Kom alle krydderurterne ved, og hæld vin ved. Lad det småkoge under låg i 3-4 timer, og justér med vand undervejs. Kødet bliver så mørt, at det falder af benene, og sovsen er intens og tyk og fuld af kraft og saft.

Mest læste artikler