Disse fastelavnsboller skaber lange køer i København

I disse dage bugner bagerierne med fastelavnsboller i alle afskygninger, og sjældent har de festlige kager været i så høj kurs, som i år. Såvel klassiske som alternative fastelavnsboller er nemlig ualmindeligt populære, og flere steder er der lange køer for at få lov til at smage det Instagram-venlige luksusbagværk.
fastelavnsboller

I disse dage bugner bagerierne med fastelavnsboller i alle afskygninger, og sjældent har de festlige kager været i så høj kurs, som i år. Såvel klassiske som alternative fastelavnsboller er nemlig ualmindeligt populære, og flere steder er der lange køer for at få lov til at smage det Instagram-venlige luksusbagværk.

Andersen Bakery

Placering: Thorshavnsgade 26, 2300 København S

Andersen Bakery har skabt en af årets mest iøjnefaldende fastelavnsboller. Der er flere forskellige smagsvarianter at vælge imellem, og de farverige kager hitter som aldrig før på de sociale medier.

Hart Bageri

Placering: Gl. Kongevej 109, 1850 Frederiksberg C

Hart Bageri er et af de københavnske bagerier, der har skabt lange køer denne sæson, og deres luksusudgave af en fastelavnsbolle er i høj kurs. Her kan du både få den gammeldags version med creme og en nyfortolkning af wienerbrødsudgaven med flødeskum.

Juno the Bakery

Placering: Århusgade 48, 2100 København Ø

De svenske fastelavnsboller, også kaldet semlor, er populære som aldrig før. Den lækre kardemommebolle med flødeskum og mandelmasse er en af årets helt store hit – specielt varianten fra Juno the Bakery.

La Glace

Placering: Skoubogade 3, 1158 København K

En klassiker i København! Man kan ikke sige konditorkager uden at sige La Glace. Det traditionsrige konditori midt i København har også i år givet deres bud på, hvordan en klassisk fastelavnsbolle skal smage.

Lagkagehuset

Placering: Bagere i hele landet

Som noget nyt sælger Lagkagehuset den svensk-inspirerede Semla; en blød fastelavnsbolle med kardemommecreme, sød mandelmasse og masser af flødeskum. Hos Lagkagehuset kan man derudover, vælge mellem tre forskellige slags fastelavnsboller: den velkendte gammeldags fastelavnsbolle, der bages på en bløddej eller versioner i wienerbrød eller med flødecreme.

Bageriet Brød

Placering: Enghave Plads 7, 1670 København V

Den såkaldte “croissant-semla” er en af de mest populære fastelavnsboller lige nu, og består af en klassisk croissant fyldt med flødeskum. Den flotte og Instagram-venlige version af en fastelavnsbolle kan blandt andet fås hos Bageriet Brød.

Mest læste artikler