Djævelsk kylling

Ingredienser: 1 kylling på 1200-1300 g 2 små chilier i strimler Rosmarin efter smag 1 fed hvidløg, finthakket Saft af 1 citron ½ dl olivenolie Ca. 12 mellemstore kartofler Salt og peber Tilberedning:Del kyllingen i otte stykker. Bland citronsaft, chili, olivenolie, rosmarin og hvidløg, og gnub det godt ind i kyllingestykkerne. Skræl kartoflerne, del dem...

Ingredienser:

  • 1 kylling på 1200-1300 g
  • 2 små chilier i strimler
  • Rosmarin efter smag
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • Saft af 1 citron
  • ½ dl olivenolie
  • Ca. 12 mellemstore kartofler
  • Salt og peber

Tilberedning:
Del kyllingen i otte stykker. Bland citronsaft, chili, olivenolie, rosmarin og hvidløg, og gnub det godt ind i kyllingestykkerne. Skræl kartoflerne, del dem i både, og bland dem med kyllingen. Hæld det i et ildfast fad.
Drys med salt og peber. Bag det i en 200° varm ovn i ca. 1 time.

Velbekomme

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler